5 Şubat 2009 Perşembe

TA-ZE


Egeli olmanın en güzel yanlarından biri doğduğunuzda size hediye edilen zeytinyağına düşkün damak tadıdır. Nerede olursanız olun, o tat sizi hiç bırakmaz, hep daha iyi bir zeytinyağı bulmak için uğraşırsınız. Bizim evlerde ayçiçek yağı kullanılmaz pek, varsa yoksa riviera ve sızma zeytinyağları... İstanbul'da yaşayan İzmirliler olarak Tariş'i hep özleriz. Bu yüzden annemle her Bağdat caddesine gidişimizde o güzel Tariş mağazasına uğrarız. Binbir çeşit yağları, doğal sabunları, incirleri, kuru üzümleri ve lavanta kolonyası bize hep memleketi hatırlatır.

Geçen hafta uğradığımızda da indirimle karşılaştık :) Hemen birer tane yoğun ve muhteşem bir tadı olan ''İlk el'' zeytinyağı ve Tariş'in kişisel bakım ürünlerinden birkaç parça kaptık.


Bu kişisel bakım ürünlerinden 2 tanesini özellikle tanıtmak istiyorum. Biri zeytinyağlı el ve vücut losyonu, diğeri ise saç bakım yağı...




TA - ZE El ve Vücut Losyonu
İçeriğinde hücre yenileyici E vitamini ve oleik asit bulunan ve cilt için son derece faydalı olan mucizevi zeytinyağı, 400 yıldır Akdeniz'de hem sağlık, hem de güzellik iksiri olarak kullanılır. Yaşlanmayı yavaşlatıcı etkisi olan zeytinyağı ile ciltler yumuşatılır ve nemlendirilir. % 100 zeytinyağı ile üretilen bu ürün, ellerinize ve vücudunuza zeytinyağının saf faydasını sunuyor. İçerdiği bitki özleri ve vitaminler sayesinde, cildinizi nemlendirir, yumuşatır, bakımını yapar ve yıpranmalara karşı korur. İçindeki etken maddeler arasında zeytinyağından başka zeytin yaprağı ekstresi, buğday tohumu yağı, gliserin, E vitamin ve Panthenol bulunmaktadır.


TA - ZE Saç Bakım Yağı
% 100 zeytinyağı ile üretilen bu ürün, saçlarınıza zeytinyağının saf faydasını sunuyor. İçerdiği bitki özleri ve vitaminler saç tellerini onarır, besler, yıpranmalara karşı korur, saça canlılık kazandırır ve parlaklık verir. İçindeki etken maddeler arasında zeytinyağından başka zeytin yaprağı ekstresi, buğday tohumu yağı, çörek otu yağı, defne yaprağı yağı, E vitamini bulunmaktadır. Haftada bir kez, saç diplerine masaj yapılarak tüm saça uygulanır. Saçta en az bir saat bekletildikten sonra şampuan ile yıkanır.

El ve vücut losyonunun kokusu hafif, fresh ve sabunumsu. Ben sürdükten sonra tüm gün ellerimi kokladım durdum :) Kokusu ve inanılmaz hafif yapısı çok hoşuma gitti. Hiç yağlı bir his vermemesi de artı puan!

Saç bakım yağını ise ne yazık ki henüz deneyemedim, ama Otacı'nın da yardımlarıyla üretildiği için çok güvendiğimi söyleyebilirim. Kısmet bu pazara inşallah. Kendimi şımartma günü yapmayı düşünüyorum da :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder