15 Kasım 2010 Pazartesi

Huiles&Baumes

Gecenlerde HersheylerLydia ve sevgili annecimle beraber guzel bir tanitima katildik. Yasim geregi daha yeni yeni organik bakimi kesfeden ben, yanina organik bakimin altini ustune getirmis annesini alir da yeni bir organik cilt bakimi markasi denemeye giderse olacagi bu :)

Fransizca Yaglar ve Merhemler olarak cevirebilecegimiz Huiles&Baumes markasi Turkiye pazarina yeni yeni giriyor. “Dogal Guzellige Ulasma” vizyonuna sahip marka 1989′dan beri hizmet veriyor.
% 100 Ecocert ve CosmeBio sertifikali bu dermakozmetik urunleri Sili Yabangulu, Kayisi Yagi, Argan Yagi, Tatli badem Yagi, Kalendula Maserati, Sarikaraton Yagi ve bunun gibi dogal bilesenleri kullaniyor.
Urun gruplari besleyici,yatistirici, nemlendirici,temizleyici, kirisiklik giderici ve korruyucu olarak ayriliyor. Kanserojen ve alerjik olabilen paraben tipi koruyucular, petrol turevleri, sentetik renklendirici ve parfumler icermiyor.
Benim Huiles&Baumes ile ilgili en begendigim nokta su an Turkiye pazarinda her 2 sertifikaya sahip olan tek marka olmasi! Insanin ici rahatliyor, markaya karsi ciddi bir guven duygusu gelisiyor.

Huiles&Baumes urunleri sadece dermokozmetik eczanelerde satisa sunuluyor. Buradan bayi listesine ulasabilirsiniz, hatta bir guzel haber daha vereyim! Ki buna gercekten cok sevindim cunku en rahat ulasabilecegim adres olacak.
Bu adreslere Bagdat Eczanesi de eklendi. Adres: Bagdat Cad. No 353-C Suadiye Istanbul. Telefon 0216 355 23 35.

Gelelim benim yorumlarima! Henuz elime gecen testerlari kullanmaya baslayamadim ama tanitim sirasinda denedigim urunleri baz alarak bazi seyler soyleyebilirim. Yukaridaki SOS Balm Relax serisinden bir urun. Hafif naneli kokusu insani rahatlatiyor, besleyici ve onarici etkileri mecut. 59 TL.

Bu guzel dudak balmi ise Lydia ve beni delirten bir urun oldu :) Kupkuru dudaklardan muzdarip insanlar olarak surup surup durduk! Argan, bal ve mandalina iceren bu urune mutlaka sahip olmaliyim! 31.50 TL.

Makyaj temizleyici sut.. Tatli badem, sari kantaron ve portakal iceriyor. Benim cok merak ettigim bir diger urun! 49.50 TL.

Yuz maskesi.. Beyaz kil, Sili yaban gulu ve tatli badem iceriyor. 59 TL.

Asagidaki urunu ise ozellikle hamilelere onerebiliriz. Hem dermokozmetik hem de icerisindeki jojoba, monoi ve vanilya sayesinde cildinizi nemlendirebilir ve catlak olusmamasi icin surebilirsiniz. Valla ben ileride bu urunu gule oynaya kullanirim :) 69 TL.

Yumusatici el kremi… Sili yaban gulu, aloe vera ve calendula iceriyor. 34.50 TL.


Yuz bakim serumu… Alp papatyasi, frenkuzumu ve Sili yaban gulu iceriyor. 109 TL.

Guzellik sabunu… Sili yaban gulu, karite yagi ve diger % 100 bitkisel icerikli yaglardan olusuyor. 6-7 ay kullanabilecegimizi de soylediler! 34.50 TL.

Yuz peelingi… Argan, jojoba ve pirinc tozlari iceriyor. 64.50 TL.

Gordugunuz gibi gayet hafif bir peeling. Peeling delisi bir insan olarak denemesem olmazdi :D Ustelik sonrasinda elimde biraktigi yumusacik his gercekten guzeldi!

Goz cevresi bakim serumu… Argan, calendula ve Sili yaban gulunden olusuyor. 74 TL.

Huiles&Baumes markasiyla ilgili daha fazla bilgi icin Canpol Kozmetik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder